Moerman & De Jong

Kent u de heerlijke lange avonden, ’s zomers zittend in de tuin of op uw balkon en ’s winters lekker knus op de bank, misschien wel bij de open haard?

Herkent u dit goede gevoel ook bij uw eigen woning of heeft u juist het idee dit te vinden bij een andere woning? Wilt u groter of juist wat kleiner wonen?

Wij zijn graag bereid om u het juiste advies te geven, in de vorm van een vrijblijvende waardebepaling voor de verkoop van uw woning of een persoonlijk gesprek waarin wij van gedachten wisselen over de aankoop van een nieuwe woning. Hierbij worden eerst al uw wensen op een rijtje gezet. Vervolgens zullen wij samen met u een aantal woningen bekijken en u hierbij advies geven in de vorm van prijs en bouwkundige staat van de woning. Door onze ervaring met VvE. beheer staan wij u ook graag terzijde bij de aankoop van een appartement en bekijken hierbij de o zo belangrijke financiële situatie van de VvE. De begeleiding gaat vanzelfsprekend door tot aan de koop van uw droomhuis maar ook als u na die tijd nog vragen heeft kunt u altijd bij ons terecht.

Bent u zelf lid van een VvE, dan kunt u natuurlijk te allen tijde informatie bij ons opvragen voor het voeren van het VvE beheer. Momenteel voeren wij al het beheer voor een 15 tal VvE’s.

Wij hebben een kantoor voor iedereen die bewust zoekt naar kwaliteit en kleinschaligheid, waar persoonlijke aandacht de normaalste zaak van de wereld is en waar nog gedaan wordt wat wordt beloofd.

Maak gerust eens een afspraak en ervaar onze dienstverlening.

Met vriendelijke groeten en tot ziens

Manfred en Leonieke de Jong